Kövess a Facebook-on is!

FENSÉGES PHO

Főzni jó! DE néha jó lazítani, rendelni, megvárni az ételt és csak enni J Így tettünk mi is a hétvégén és ellátogattuk egy szuper vietnami étterembe, hogy együnk finom pho levest.
A Dang Moui nagymező utcai bisztrójában, semmi extra belső berendezésre nem kell számítani, de nem is ezért mentünk, hanem a PHO-ért. Fiatal srácok dolgoznak a bisztróban, akik nagyon kedvesek és készséggel állnak a rendelkezésünkre. Átnéztük az étlapot és a klasszikus marhahúsos pho leves mellett egy jó adag sült rizstésztára is lecsaptuk, omlós marhahússal, zöldségekkel.Az adagok méretesek. Levesből lehet választani kicsi, normál és nagy adagot is. Egy normál adag levessel bőven jól lehet lakni. (Elvitelre kértük, otthon két méretes edénybe osztottam szét az egy adag levest, majdnem kicsordult a tálból!)
A leves szuper volt, a hús omlós, de nem szétfőtt, a zöldségek frissek, a rizstészta megfelelő. Ilyen hideg napokon különösen jól esek egy tál finom marhahús leves. A pirított tészta hasonló élményeket adott.
Ajánlom mindenkinek, próbáljátok ki! Budapesten több helyen van bisztrójuk és éttermük is, de ha nincs kedvetek kimozdulni otthonról, házhoz szállítást is kérhettek, ebben az esetben nem árt tájékozódni – nem minden kerületbe szállítanak.


DANG MOUI vietnami étterem
Facebook
Web: http://vietnamietterem.hu/
Cím: 1065 Budapest, Nagymező utca 51.
Nyitva tartás
H-Szo: 10-22
V: 11-22

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése